Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/200mi.eu/sje.lt/framework/class.database.php on line 61
Sorores Jesu Eucharistici - Atsiliepimai

Norint teisingai matyti SJE.LT svetainę jums reikalingas Flashplayer papildinys. Prašome instaliuoti čia

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Rūta 2010-08-25 11:16
Rekolekcijų metu jaučiau Dievo meilę, artumą, rūpestį, globą, saugumą...Dėkoju Dievui už nuostabią palydėtoją šio laiko metu, už liturgiją, adoraciją, auksines šeimininkių rankas, už globojantį kunigą, už tai, kad galėjau patirti Dievo kūrybos grožį...
Sniežana - po septynių dienų rekolekcijų Guron 2010-08-20 15:55
Šventa vieta. Dievas ilsisi čia ir kviečia "ilsėtis" su Juo kartu. Nuvalyti proto voratinklius ir atverti širdį Jam. Nuvalius ir atvėrus, Jis siunčia tave jau kitokią, pasikeitusią į pasaulį kaip savo meilės liudininkę, kad būtum laminga ir padarytum kitus laimingais. Ačiū Viešpačiui už Jo gailestingumą Lietuvos žemėje.
po rekolekcijų 2010-08-20 15:51
Dieve, dėkoju Tau už šią dovaną - rekolekcijas - tokios dovanos dar niekuomet nesu gavusi!Dėkoju už Tavo pažinimo džiaugsmą, artumo džiaugsmą, už Tavo meilę, už Tavo ir mano prisikėlimą!
Danuta 2010-04-07 11:50
Danuta 2010-03-23 09:56
Dėkojame už nuostabų savaitgalį.
Kas ieško sielai ramybės ,kas nori maldoje garbinti Dievą-tikrai tai rąsite Guronių recolekcijų namuose.
Te laimina Dievas jus,seselės , ir stiprina jūsų pašaukime.
Jūratė 2010-03-24 07:31
Ačiū Dievui už dar sykį patirtą žinojimą, kad Jis visada su mumis. Rekolekcijose "Jis parodė savo meilę iki galo" palietė daug dalykų, keletu noriu pasidalinti.
Gera buvo aiškiai suvokti, kad, nepriklausomai nuo mūsų žemiško amžiaus, Dievui visi esame Vaikai.
Kita svarbi mintis, keičianti mano ėjimą su Jėzumi kasdienybėje yra ta, kad Dievas-Meilė yra kaip veiksmas, Jis ateina įžmonių santykį, kai žmonės dovanoja save vienas kitam, tiesiog duoda tai, ko reikia artimui (mano laiko, žodžio, atleidimo, pinigų, maisto, atsiprašymo, daug ko...}. Tas dovanojimas atveria kelią Dievui, jame žmonės realiai pamato Dievą, o Dievas "turi progą" tarti: "tu esi mano mylimasis sūnus". Tas mažytis savęs dovanojimas tampa didele Dovana visiems: man, artimui ir Dievui. Taigi,"mūsų egzistencijos pagrindas-savęs dovanojimas, mes atrandame Dievą, dovanodami save." Ir dar,"mes galime kontempliuoti Dievą tik todėl, kad Jis mus kontempliuoja-nuolat žvelgia mylinčiu žvigsniu". Kviečiu pabūti "egoistais" ir apdovanoti save nors trumpomis rekolekcijomis. Telydi jus Dievas kasdienybėje ir šventėse.
Loreta 2010-03-23 11:54
Įspūdis iš rekolekcijų savaitaglio “Jis parodė savo meilę iki galo”.
Rekolekcijos. Man tai sustojimas. Įsiklausymas, įsižiūrėjimas. Anapusybės atradimas. Jei nori artėti prie Dievo – būk tyloje. Kodėl, Dieve, myli tylą? Tyloje būti sunku. Ir dar nieko neveikti. Atrodo ne aš sustoju, bet laikas. Dievui nėra laiko. Tai amžinybė. Sustojimas, tyla – prisilietimas prie amžinybės, jos dvelksmo pajautimas. Kokia ji? Sunki, nes aš trapi. Tyliai švytinti, kažką esminiai keičianti, leidžianti suprasti kas aš esu Dievui, kas esu Jo plane. Ne protu suprasti, bet vidujai, giluminiai patirti, pasinerti į Dievo planą man. Koks netikėtumas - esu Dievo šedevras, mylimoji, esu gera, mylima, laukiama. Dievas džiaugiasi manimi. Nesu tobula – tik kūrinys, bet galiu pasigirti savo Kūrėju, liejančiu į mane meilę, gerumą, išmintį, užuojautą. Ir prašančiu leisti Jo dovanoms pasiekti pasaulį, aplink esančius žmones. Per mane.
Jurate P. 2010-02-18 21:18
Mielos seses, aciu uz Jusu svetaine. Miela sirdziai, kad esate, kad laukiate ir meldziates uz visus mus. Te Dievas Jums siuncia daug pasaukimu.
Svajūnė 2010-02-04 14:57
Ačiū seserims už ramybės oazę mūsų pašėlusiame gyvenime. Ačiū už galimybę sustoti, įsigilinti į save, iš naujo suvokti savo santykį su aplinka, atrasti gyvą ryšį su Dievu. Jūsų rekolekcijos nuostabios. Jose pasisėmus jėgų ir išminties, gali gyventi toliau:)
Rima 2010-01-06 07:12
"Daugiau nei ketvirtadalis apklaustų šalies gyventojų iki šiol nežino, kad dalį savo pajamų mokesčio gali skirti labdarai.
Rinkos analizės ir tyrimų grupės (RAIT) gruodžio mėnesį atliktos apklausos metu 36,5 proc. Lietuvos gyventojų teigė žinantys apie galimybę labdarai skirti 2 proc. savo pajamų mokesčio ir ketino ja pasinaudoti.
Beveik 29 proc. apklaustųjų teigė nieko apie tai negirdėję."
**********************************
Galbut tixlinga butu (visiems ,kas noretu paremti Jusu isties labai naudingas rekolekciju programas)ikelti i puslapi VMI 2 % F
Sesė Kristuje 2009-11-28 22:48
Kaip gera sugrįžti į Guronis, kur nuolat laukia Marija, Jėzus, Dievas ypatingoje vietoje, ypatingu būdu. Ten dvelkia ramybė, šiluma, begalinė Dievo didybė ir grožis, begalinė besąlygiška meilė, gailestingumas... O rekolekcijų lankytojus lepina Eucharistinio Jėzaus seserų rūpestis, jaukumas, šiluma, dvasinis palydėjimas. Dėkoju, Dieve, kad leidi patirti ir išgyventi Tavo intymų buvimą daugeliui trapių sielų!
<< Ankstesnis Puslapis
31-40 iš 42
Sekantis Puslapis >>
 
 
© Visos teisės saugomos, Sorores Jesu Eucharistici