Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/200mi.eu/sje.lt/framework/class.database.php on line 61
Sorores Jesu Eucharistici - Atsiliepimai

Norint teisingai matyti SJE.LT svetainę jums reikalingas Flashplayer papildinys. Prašome instaliuoti čia

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Laima 2012-03-19 13:36
Puikios rekolekcijos... Puiki vieta... Puikūs žmonės... Pats šalčiausias savaitgalis. Dievas buvo su mumis... Mes buvome vieni su kitais... Labai dėkoju Dievui, kad galėjau čia būti. Dėkoju už puikų kambarį (Nr. 6), puikią kaimynę Vitaliją ir sesę Jolitą, bei kunigą Gediminą.
Antanas 2012-03-19 13:35
Šios rekolekcijos tai visų pirma įvairiapusiškai jaukus susitikimas, susibūrimas ir pasibuvimas tikinčiųjų bendruomenėje. Jau vien pabūti ir pabendrauti su gyvo tikėjimo žmonėmis sustiprina, padrąsina ir įkvėpia dalintis tikėjimu kasdienybėje. Kaip ir visada, rekolekcijų laiku prisimeni paskutiniu metu patirtas Dievo malones ir dovanas bei už jas padėkoji. Visada džiaugiuosi galimybe rekolekcijų metu švęsti susitaikinimo sakramentą, dalyvauti adoracijoje. Tokie stabtelėjimai ir neįprastai praleistas laikas leidžia atrasti naujų įžvalgų, kurių nepastebi kasdienybėje. Vien toks šiltas pasibuvimas jaukioje tikinčiųjų bendruomenėje sustiprina ir „įkrauna“ būti tikėjimo liudytoju savo kasdienėje aplinkoje. Džiaugiuosi, kad galėjau susipažinti ir pabendrauti su mielais ir įdomiais žmonėmis. Dėkoju Dievui, kad turėjau galimybę dalyvauti šiose rekolekcijose ir kaip visada atsinaujinti.
Giedrė 2012-03-19 13:32
Šios rekolekcijos buvo stipriausios ir gražiausios iš daug rekolekcijų, kuriose esu buvusi. Jose patyriau kelis stiprius išgyvenimus, Jėzaus prisilietimą ir du kartus Šventasis Raštas prakalbėjo tiesiai man į širdį. Tai buvo didelis gyvenimo įvykis, prilygo asmeniniam stebuklui ir antram atsivertimui. Ačiū organizatoriams ir studentams kurie buvo, kurie dalinosi ir taip praturtino mane. Ačiū!
Raimonda 2012-03-19 13:32
Važiavau su mintimi, jog kartu teks būti paskutinėse rekolekcijose... Visada gera būti su tais, kurie gyvena tuo pačiu: tikėjimu, mokslu. Su kuriais būdamas nesijauti „balta varna“ ir, kurie priima tave tokį koks esi. Manau kiekvienas kartais esame „perliukas“, su kuriuo ne visada lengva būti, aš ne išimtis. Bet savaitgalis turėjo savo atradimų. Atradau iš naujo kai kuriuos žmones, atradau daug naujų maldos būdų. Supratau, kad ilgą laiką maldai turėjau rėmus, užuot šlovindama savo gyvenimu, laisva forma, kai žvelgėm vienas kitam į akis, žiūrėdami kaip į Jėzaus akis, kiekviename stengdamiesi įžiūrėti Jo veidą. Buvo stipru. Bibliodrama – vaidinant Biblijos epizodą irgi buvo nauja patirtis, kuri beje leido įsivaizduoti ką jautė tuo metu iš tiesų gyvenę žmonės matę Jėzaus mirtį ir išgyvenę jo prisikėlimą. Iš tiesų, kaip įvairiai galima išgyventi Jo artumą. Telieka būti atviriems ir priimti viską kas siūloma.
Sandra 2012-03-19 13:31
Kiekvieną kartą važiuojant į rekolekcijas tikiuosi nusiraminimo, širdies ramybės. Vežuosi kokį klausimą ar problemą. Ir šįkart ne išimtis. Džiaugiuosi savo bėdas ir netobulumus atidavusi Dievui. Gražų laiką kartu turėjome. Jaučiuosi atgijusi ir atsinaujinusi, atsirado naujų jėgų imtis mokslų ir darbų. Grupelėje gavau padrąsinimą ir gerą paspirtį imtis to apie ką galvoju. Taip pat, aplinkiniai priminė vardan ko visa tai darau. Dėl didesnės Dievo šlovės. Labai džiaugiuosi ir jaučiuosi dėkinga: ir sesėms, ir fakulteto žmonėms, ir, žinoma, Viešpačiui. Ačiū!
Ieva 2012-03-19 13:29
Dar kartą įsitikinau, kad teologijos platybės neišsemiamos. Po penkių teologijos kursų atradau bibliodramos metodą, dėka šių rekolekcijų. Naujas būdas išgyventi evangelinę realybę taip atrandant savo kūrybiškumą ir leidžiant vaizduotei skleistis.
Vitalija 2012-03-19 13:29
Laikas su šia puikia KTF bendruomene lekia labai greitai! Pačios rekolekcijos buvo įdomios dėl bibliodramos elementų, kurie leido įsijausti į veiksmą vykstantį evangelijose. Dar jokios meditacijos ar konferencijos nepadarė Biblijos skaitymo tokio gyvo ir artimo. Gyvojo Jėzaus sutikimas ir dialogas su juo buvo taip arti. Kaip minėjau, labai džiaugiuosi ir žmonėmis buvusiais kartu, naujais atradimais ir buvimais. Atradau žmogų, kaip tikrą Dievo paveikslą, kurį priimu visiškai tokį, koks jis yra.
Daiva 2012-02-12 15:21
Dėkoju visoms sesėms su meile ir kantrumu dirbančioms Guronių rekolekcijų namuose, telaimina Jus Dievas
Aušra 2011-02-24 13:29
Karts nuo karto, pavargusi nuo rūpesčių ir nuolatinio "bėgimo", atsidarau sje.lt internetinį puslapį, kad pasižiūrėčiau, kokios artimiausios rekolekcijos ir kaip galėčiau jas įpaišyti į savo darbų kalendorių :) Šią savaitę randu: "Ar Dievas tikrai mane myli?" Šiose rekolekcijose jau esu dalyvavusi prieš metus, tačiau labai norėtųsi sudalyvauti dar sykį... Tik, kažin ar galima? Gal antrą sykį klausti: "Ar tu mane myli?" nevalia? Per daug? Taip parodyčiau, kad vis dar tuo abejoju... Pasakyčiau, kad man dar trūksta meilės įrodymų...
O juk rekolekcijų metu, atrodo, buvau supratusi, kad ne tik laimingos akimirkos, bet ir kančios momentai yra Dievo dovanos man.
Rekolekcijų metu atliekant įvairias užduotis - skaitant, rašant, audžiant, tiesiog vaikščiojant po nuostabią Guronių gamtą (kuri tokia skirtinga kiekvienu metų laiku!) - "susiguli" mintys, ateina ramybė ir aiškumas, kad viskas yra gerai, kad ir chaose yra tvarka, kad viskas turi prasmę. Besibaigiant savaitgaliui, prisimenu, jaučiausi pailsėjusi ir pasirengusi grįžti į kasdienybę atlikti savo pareigų.
Esu labai dėkinga Euharistinio Jėzaus seserų kongregacijos seserims už nuostabią galimybę pabūti "ramybės oazėje" ir už sielovadinį darbą.
Rima 2011-01-22 10:59
Labai dziaugiuosi naudingai pasirinkusi savaitgalio rekolekcijas Guronyse.Tikrai nesitikejau ,kad mano nedrasus bandymas panoreti tapti :) Mortiska Marija bus apdovanotas maloniu lietumi.Susitikimais su sviesiais zmonenemis,sustiprinanciais vilti,kada ''Nebijok ,mazoji kaimene ''tampa tikra ,reali.Aciu, mielos seses Kristuje ,uz ta nuostabia bendryste,dekoju ses.Jolitai uz jautru ir ismintinga rekolekciju vedima ,maldingos aplinkos palaikyma ,ses.Gertrudai ir ses.Agnei ,kaip visada,uz svetinga,ir labai ''skanu'':)priemima.
Staciatikiu sventasis Joan Kronstatskij yra rases ,kad''Dievas niekuomet neleidzia matyti to ,kas mumyse yra bloga,jeigu Jis mato,jog mums stinga jegu,tikejimo i Ji,kad galetume tai pakelti.Kol tikejimo nepakanka,Jis leidzia matyti savo vidaus pasauli tarsi pro migla,kurioje apgraibom aptinkame mums iskylancius pavojus.Sustiprejus tikejimui ir vilciai,Jis leidzia matyti bjaurasti ,kuria pats nuolat regi ;bet ne visa,o tik tiek ,kiek pajegiame pakelti...''
Didziule Dievo dovana man yra Guronyse seseliu Eucharistieciu vedamos rekolekcijos .Tkejimo ir vilties sustiprinimui.Bukite palaimintos !
<< Ankstesnis Puslapis
21-30 iš 42
Sekantis Puslapis >>
LT LV EN RU
 

Kalendorius



Artimiausios programos

 
 
© Visos teisės saugomos, Sorores Jesu Eucharistici