Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/200mi.eu/sje.lt/framework/class.database.php on line 61
Sorores Jesu Eucharistici - Atsiliepimai

Norint teisingai matyti SJE.LT svetainę jums reikalingas Flashplayer papildinys. Prašome instaliuoti čia

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

Elena K 2014-04-29 19:00
Noriu padėkoti už puikų dvasinės atgaivos savaitgalį, kurio tema buvo „Apie keistas Švento Rašto vietas“. Labai dėkoju s. Jolitai už puikų pasiruošimą, už gilių ir įdomių egzegetinių įžvalgų pateikimą, už nuoseklų minties ir temos vystymą.
Klausiau su nuostaba ir pasigėrėjimu ne tik dėl pateiktos labai įdomios temos, ar gerai perteiktos rišlios minties, aiškaus kalbėjimo, bet ir žavėjausi žmogumi, kuris taip su meile kalba apie šv. Raštą ir Jo autorių.
Po šio savaitgalio praplėčiau ne tik žinias, bet ir širdį. Norisi daugiau stebėti ir įžvelgti Jo dovanas savo gyvenime.
p.s. labai dėkoju sesėms ir už nuostabiai skanų maistą;).
Jurgita V. 2014-03-31 18:59
Ačiū!
Naudodamasi proga dėkoju už rekolekcijas introvertams :) Labai sustiprino, ir dar dabar neišblėsę įspūdžiai ir patyrimai.
Daiva 2014-03-04 14:55
Rekolekcijos „Dievas mane sukūrė visiškai teisingai“ - tikrai subalansuotos intravertams:-) Tikras džiaugsmas būti savimi. Ačiū s. Jolitai.
Danguolė 2014-03-03 13:37
Važiuodama į rekolekcijas intravertams tikėjausi daug, bet tik ne tiek...
Radau ypatingą vietovę, jaukius namus, kur kiekviena kertelė alsuoja jautria, subtilia ir nesibaigiančia meile.
Rekolekcijose vyravęs susikaupimas, tyla leido minčiai nevaržomai vystytis individualiu tempu ir laisva kryptimi. Žodžiai nejaukė vidinių išgyvenimų.
Tad pasisėmiau gėrio. Apsčiai jo pasisėmiau! O šios rekolekcijos man tapo Dvasios tėviške.
Dėkoju Dievui. Dėkoju rekolekcijų vadovei ir Guronių sesutėms.

Jūratė 2014-03-03 12:58
Dėkoju s.Jolitai už Šv.Dvasios įkvėptas ir palydėtas rekolekcijas intravertams ! Reikalingos,lauktos, džiugios... Viešpats - visur Esantis, bet ypač jo Meilė liejasi į širdis ir stiprina, grynina gyvenimą seserų vedamų rekolekcijų metu. Nuoširdus ačiū už tai s.Ligitai,s.Juditai.
sveikos seses 2014-01-12 18:34
norejau paklausti- ar neplanuoja buti rekolekciju ekstravertams? su alkoholiu turintiems problemu?
Ačiū už klausimą! Kol kas specialių rekolekcijų Jūsų nurodytoms grupėms neplanuojame. Tačiau ekstravertams tiktų savaitgalis 2014 m. birželio 6–8 d. d. „Šlovinu tave, nes esu nuostabiai padarytas“.
Laura iš Vilniaus 2013-10-20 19:04
Labai patiko sesės Lindos teminis užsiėmimas apie adoraciją Atsinaujinimo dienoje. Puiku išgirsti, kad Adoracija - tai nueiti įsiklausyti į tylą ir į žmonių kančias, adoracijoje mums svarbu subręsti gyventi Dievo meilėje.
Vida 2013-09-13 04:56
Tiesą sakant, niekada nerašau komentarų. Nerašau, nes manau, kad jie yra nereikšmingi ir, gal būt, subjektyvūs ar įkvėpti momentinio jausmų proveržio. Tačiau dabar supratau, kad negaliu neparašyti, nes noriu nors maža dalimi grąžinti skolą Guronių rekolekcijų namams ir paskleisti gerąją naujieną apie šiuos namus.
Pirmą sykį atvykau į Guronis per šių namų atidarymo šventę. Toje gausybėje žmonių išgyvenau didžiulį, gyvą susitikimų džiaugsmą ir lūkestį.
Kokie tai bus namai, kas man bus tie rekolekcijų namai? Ar juose aš būsiu laukiama, ką jie man duos? O gal ir aš galėsiu kuo nors prisidėti? Žinodama seserų eucharistiečių išsilavinimą, jų darbus ir tarnystes, būkštavau, ar ne per aukšta kartelė man bus čia organizuojamų renginių. Dabar, po daugelio metų, noriu nuoširdžiausiai pasidžiaugti, kad Guronių namai ne tik pateisino lūkesčius. Šių namų seserys vis nenustoja stebinti svetingumu ir kūrybingumu, sielų jautrumu ir švelnumu. Organizuojamus seminarus ar rekolekcijas veda tikrai patyrę specialistai ar dvasios palydėtojai.
Visi čia rengiami renginiai, visi, kokia tema bebūtų, veda į tikėjimo ir gyvenimo apstybę. Į Meilę.
Juk mes visi norime mylėti ir būti mylimais. Nes mes visi pašaukti meilei ir laisvei.
Ieškokite Guronių namų.
Kelias labai paprastas ir aiškus.
O namai labai atviri. Man ir tau.
--------------------
Reikia važiuoti į rekolekcijas,
prisigerti naujo vyno,
leisti žiogui groti ant tavo suknelės,
reikia išgirsti pūko plevenimą,
asfaltą pajusti tartum ištiestą kilimą,
nes reikia patirti Dievo stebuklą.
Dėkoju s. Jolitai, s. Ligitai ir visiems rekolekcijų „Pašaukti meilei ir laisvei“ bendrakeleiviams.
Violeta 2013-08-05 14:13
Kuo toliau, tuo daugiau įsitikinu, kiek dvasinių turtų turi krikščionybė. Tarp jų – ir šios rekolekcijos. Kai jas pasirinkau, nebėgau nuo pasaulio, bėgau į save. Po turiningų, įspūdingų metų, norėjosi ,,išsilukštenti“ iš viso to paviršutiniškumo, kuris neišvengiamai lydi aktyvią veiklą. Ir pajusti savo dvasios centrą...O čia dar – pievų kvapas, neišpasakytas vakaro dangaus grožis ir nuostabi tyla, kurioje pagaliau atrandi laiko sustoti, įsiklausyti ir pasisemti Gyvojo Vandens...Fotografuoti mėgstu, nors tai ir nėra mano aistra. Bet maldos ryšys su Kūrėju, per nuotraukas atrandant naujas prasmes, - kažkas man visiškai naujo. Ir nors jau grįžau, negaliu išsivaduoti iš pojūčio, kad pasaulis prabilo į mane kitaip: pastebiu, ko nepastebėdavau, kitaip žiūriu, kitaip matau. Kitaip jaučiu save (gyvesnę!). Ir esu labai dėkinga sesėms ir tėvui jėzuitui Janez Sever už keletą nuostabių susikaupimo dienų bei galimybę giliau pažinti save ir atpažinti savo gyvenime Dievo veikimą. Tikiuosi, iki kito karto!
Laura iš Vilniaus 2013-01-02 06:39
Dėkui sesėms už šias rekolekcijas su palydėjimu maldoje, man tai buvo nauja patirtis, džiaugiuosi įžengdama į Naujus metus su Jėzumi tyloje, sužinodama, kad Jis man yra ta gyvybė. Būtų šaunu ir toliau patirti atostogas su Dievu. Planuoju atvykti gegužės mėn. į rekolekcijas su palydėjimu jei išeis susiplanuoti ir nebus studijos tuo metu man.
<< Ankstesnis Puslapis
11-20 iš 42
Sekantis Puslapis >>
 
 
© Visos teisės saugomos, Sorores Jesu Eucharistici